Thanks Thanks:  3
Showing results 1 to 6 of 6

Thread: DSP BRD

  1. #1
    Senior Member Reputation: 437
    Join Date
    2008-08-14
    Posts
    2,884


    Default DSP BRD

    Dear Friends,

    Do you know how I Could get DSP BRD result for all NodeBs in MY RNC all in once
    with proper format that could allow me to audit all the network easily !

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Junior Member Reputation: 10
    Join Date
    2016-03-17
    Posts
    4


    Default Re: DSP BRD

    Hi,

    If you want to audit nodeb boards in an OSS, I think that is better way doing at M2000:

    Configuration- Inventory Management -> Select the BTS3900 WCDMA for example and right click button-> export.

    And you will be able to export in a CSV format.

    Regards.

  4. #3
    Senior Member Reputation: 437
    Join Date
    2008-08-14
    Posts
    2,884


    Default Re: DSP BRD

    Quote Originally Posted by PUCH View Post
    Hi,

    If you want to audit nodeb boards in an OSS, I think that is better way doing at M2000:

    Configuration- Inventory Management -> Select the BTS3900 WCDMA for example and right click button-> export.

    And you will be able to export in a CSV format.

    Regards.
    but it doesn;t give me BOard operational status: enabled/ disabled
    etc

  5. #4
    Member Reputation: 54
    Join Date
    2010-06-28
    Posts
    82


    1 out of 1 members found this post helpful.

    Default Re: DSP BRD

    Hi,

    One way to do it:

    1) Run the command DSP BRD in all NodeB at the same time (multiple select via U2000). Log to a .txt file
    2) Open EMA OSS Manager (https://sourceforge.net/projects/emaossmanager/) and go to "MML Response --> Redirections --> Open"
    3) Select the file exported in Step #1, then it will open a window with the results. Click on the DSP BRD command to the left, and then on the right you will see a datasheet with all the information. Simply right click and save to .csv

    Thats it!

  6. Thanks auto_art, justdream thanked for this post
  7. #5
    Member Reputation: 164
    Join Date
    2012-03-20
    Posts
    148


    Default Re: DSP BRD

    Quote Originally Posted by justdream View Post
    Dear Friends,

    Do you know how I Could get DSP BRD result for all NodeBs in MY RNC all in once
    with proper format that could allow me to audit all the network easily !
    Hi,

    You can use TASK Management.

    1st you have to make script DSP BRD for all nodeBs. Name of NodeB can be taken out from CFGMML Unodeb or UcellSetup.

    Like this :

    DSP ULOCELLRES:;{Name of NodeB_A}
    DSP ULOCELLRES:;{Name of NodeB_B}
    DSP ULOCELLRES:;{Name of NodeB_C}

    Copy all those scripts in TXT, then open Task Management :

    Here are the steps :


    Once you have the result, you can parse the result more easily.

    Br//
    PCS
    Attached Images Attached Images

  8. Thanks justdream thanked for this post
  9. #6
    Senior Member Reputation: 437
    Join Date
    2008-08-14
    Posts
    2,884


    Default Re: DSP BRD

    Dear Paulus,
    My Task Management option is not activated right now

    Dear Coach,
    Wonderful
    Any idea how to let software license be unlimited
    it's working for 90 days

Bookmarks

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •