Thanks Thanks:  1
Showing results 1 to 2 of 2

Thread: issues when attaching files

  1. #1
    Member Reputation: 219
    Join Date
    2011-08-21
    Location
    Somewhere in the earth
    Posts
    214


    Default issues when attaching files

    Hi.
    Would you help me on this issue?
    When opening a new post or answering, I cannot attach any file. I have not any icon to click for doing this.

    Is someone suffering this issue as well?

    Maybe something has changed and I have not realize on that.

    Regards and thanks for your support

    Nyquist

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    VIP Member Reputation: 2463
    Join Date
    2009-10-01
    Posts
    1,515


    Default Re: issues when attaching files

    Quote Originally Posted by Nyquist View Post
    Hi.
    Would you help me on this issue?
    When opening a new post or answering, I cannot attach any file. I have not any icon to click for doing this.

    Is someone suffering this issue as well?

    Maybe something has changed and I have not realize on that.

    Regards and thanks for your support

    Nyquist
    Try to press the "Go Advanced" button at the bottom of your message.
    After that you will see the "Attachments" icon on the toolbar.
    Last edited by Roman99; 2018-09-28 at 05:04 AM

  4. Thanks Nyquist thanked for this post

Bookmarks

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •