Thanks Thanks:  29
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Showing results 21 to 30 of 32

Thread: NSN FD-LTE 15A info lib

  1. #21
    Senior Member Reputation: 554
    Join Date
    2009-12-29
    Location
    Pakistan
    Posts
    331

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by hendral View Post
    Can not be install.
    Could you share infobrowser for running this file ?
    The Infobrowser installer uploaded here: http://www.finetopix.com/showthread....046#post261046
    Best Regards

  2. Thanks Rf Engr.1234, rass thanked for this post
  3. #22
    Member Reputation: 37
    Join Date
    2012-07-17
    Posts
    22

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by hendral View Post
    Can not be install.
    Could you share infobrowser for running this file ?
    Could you install the library?

  4. #23
    Member Reputation: 148
    Join Date
    2011-07-29
    Location
    Middle of Nowhere
    Posts
    141

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by rass View Post
    Could you install the library?
    Hi
    Use NIB in the link above to install the library. It should be fine.
    Brgs.
    Last edited by manu4ever; 2017-06-25 at 02:21 AM

  5. #24
    Member Reputation: 37
    Join Date
    2012-07-17
    Posts
    22

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by manu4ever View Post
    Hi
    Use NIB in the link above to install the library. It should be fine.
    Brgs.
    Hi,

    Yes, I'm using NIB 1.2 (version from 16.12.2014) that there is a link above.
    Other libraries are installed.
    But the td15A installation hangs and nothing happens.

  6. #25
    VIP Member Reputation: 1243
    Join Date
    2010-03-25
    Posts
    596

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by rimeka View Post
    Could you share infobrowser that NSN FD-LTE 15A info lib can be run ? I already use other infobrowser but NSN FD-LTE 15A info lib can not be installed

    Thanks

  7. #26
    Junior Member Reputation: 7
    Join Date
    2014-03-16
    Posts
    15

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    can anyone share the TDD library. thanks for all the team

  8. #27
    Member Reputation: 36
    Join Date
    2008-11-13
    Posts
    31

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by hendral View Post
    Could you share infobrowser that NSN FD-LTE 15A info lib can be run ? I already use other infobrowser but NSN FD-LTE 15A info lib can not be installed

    Thanks
    I use Information Browser Version 1.1.2.
    There are some error when i try installed library for the first time. Just capture the error message and find the solution on google (For my case the solution was enable one parameter on regedit).

  9. #28
    VIP Member Reputation: 1243
    Join Date
    2010-03-25
    Posts
    596

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by rimeka View Post
    I use Information Browser Version 1.1.2.
    There are some error when i try installed library for the first time. Just capture the error message and find the solution on google (For my case the solution was enable one parameter on regedit).
    Have Someone already success install NSN FD-LTE 15A ? I have problem to install NSN FD-LTE 15A. even though I use The Infobrowser installer uploaded here: http://www.finetopix.com/showthread....046#post261046. Pls share other Infobrowser installer or new FD-LTE 15A or TTD-LTE 15A ?

  10. #29
    Member Reputation: 36
    Join Date
    2008-11-13
    Posts
    31

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    For my case, I need to add the InfoBrowser address to environment variables. and its ok,now.

    1. Go to Windows Properties
    2. Click menu Advanced system settings
    3. Click button Environment Variables
    4. Check system variables
    If no JAVA_HOME add new
    Variable names =JAVA_HOME
    Variable values = C:\Nokia Solutions and Networks Information Browser\JDK1.6 (this is based on installation folder)
    5. Check system variables name Path
    variables names=Path
    Add the value for Path:
    C:\Nokia Solutions and Networks Information Browser\JDK1.6\bin

  11. #30
    VIP Member Reputation: 1243
    Join Date
    2010-03-25
    Posts
    596

    Default Re: NSN FD-LTE 15A info lib

    Quote Originally Posted by rimeka View Post
    For my case, I need to add the InfoBrowser address to environment variables. and its ok,now.

    1. Go to Windows Properties
    2. Click menu Advanced system settings
    3. Click button Environment Variables
    4. Check system variables
    If no JAVA_HOME add new
    Variable names =JAVA_HOME
    Variable values = C:\Nokia Solutions and Networks Information Browser\JDK1.6 (this is based on installation folder)
    5. Check system variables name Path
    variables names=Path
    Add the value for Path:
    C:\Nokia Solutions and Networks Information Browser\JDK1.6\bin
    Dear Rimeka

    I already done as you have done but I still do not success. BtwI use IB version 1.2 year 2014. Does someone have other idea ? I wait your response. Thank

    BR//

    hendral

Bookmarks

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •