PDA

View Full Version : TEMS Activation K800i script



deadfish
2009-08-22, 07:38 AM
Here is the TEMS k800i (pocket+tems+gps) activated script,but still is the clone script,the RF data was change!Just to try.

Don't forget to thank me!:D

marceloenrique
2009-08-22, 08:14 AM
Here is the TEMS k800i (pocket+tems+gps) activated script,but still is the clone script,the RF data was change!Just to try.

Don't forget to thank me!:D

Password Please and reputation
________
Avandia lawyer ([Only registered and activated users can see links])

deadfish
2009-08-22, 06:58 PM
if want to get the password,please PM me!

drJaser
2009-08-22, 11:17 PM
can you please describe a little more in details what we can do with this script??
as I notice it is for k800 but it was mentioned many times ago that script file overwrites RF calibration data .. correct ?

so.. what is this script for?

thx for the answer

deadfish
2009-08-22, 11:24 PM
can you please describe a little more in details what we can do with this script??
as I notice it is for k800 but it was mentioned many times ago that script file overwrites RF calibration data .. correct ?

so.. what is this script for?

thx for the answer

yes,this script file also overwrites RF calibration data too,if you want to get the real script,you must pay $100 to buy the one by one script!

leosedf
2009-08-22, 11:57 PM
Well, i flashed my K800 with tems firmware. It has pocket version 5.1.1
Anyone know if i can obtain a newer version before i buy a script?

I would also like to know if TEMS 8.0.3 communicates with this phone, or how can i obtain a newer tems version for my laptop (paid or not).
Regards

elche
2009-08-23, 06:18 AM
It should work with TEMS 8.0.3 as long as the license you have allows you to connect a k800

tijs
2009-08-23, 01:24 PM
I can calculate a correct license script which doesn't require overwriting of RF calibrations.
[Only registered and activated users can see links]

guohonghz
2010-01-20, 10:25 PM
How To download a file

guohonghz
2010-01-20, 10:26 PM
Can I download do

kotak
2010-01-22, 05:24 PM
can you explain how to do it? step by step


thanks

lamhd_bk
2010-01-22, 06:04 PM
Here is the TEMS k800i (pocket+tems+gps) activated script,but still is the clone script,the RF data was change!Just to try.

Don't forget to thank me!:D

Hi Deadfish
I added reputation to u already
pls give me pass and can you explain how to do it more detail

Thanks in Advance

[Only registered and activated users can see links]

gandhi_71
2010-01-22, 06:29 PM
Dear Friend,

[Only registered and activated users can see links]

Also plz let me know how to use this script to activate TEMS on any market bought K800i handset.

Awaiting your reply friend.

kotak
2010-01-25, 02:43 PM
i,m already flash my k810i CID 52 whit firmware tems R2B, but stiil don,t show tems pocket in my handset,
i tray to conect to tems inv 8.04 adn it is detect my handset but when i tray to conncet it it say no license,

@deadfish: can you upload the script to 4shared.com, cause i cant,t download the file here,
and what should i do if i already flash my handset whit firmware tems if i already have the scrpit, is it onliy write the script or it is must re flash whit tems firmware

kotak
2010-01-25, 02:51 PM
@deadfish:
[Only registered and activated users can see links]

thanks

khoibt
2010-01-26, 10:36 PM
[Only registered and activated users can see links]

cdmahn
2010-01-26, 11:18 PM
Hi all,

It's not new for most of people in this forum, but I have to remind you.

PLEASE BE ADVISED THAT CLONE TEMS SCRIPT WILL GIVE MEASUREMENT ERRORS.

Clone method just gives all TEMS functions to the handsets (connect to TI, Pocket, external GPS connection).

khoibt
2010-01-27, 12:12 AM
Hi all,

It's not new for most of people in this forum, but I have to remind you.

PLEASE BE ADVISED THAT CLONE TEMS SCRIPT WILL GIVE MEASUREMENT ERRORS.

Clone method just gives all TEMS functions to the handsets (connect to TI, Pocket, external GPS connection).

Sure, but you can search around 4rum you can find a method to activate k800i full fuction and no overwrite RF, have fun!:)

cdmahn
2010-01-27, 02:47 AM
As I've known, the only way of make activation for TEMS is buy scripts from the Masters, who can calculate themselves.

Other information and methods???

kotak
2010-01-27, 05:27 PM
Sure, but you can search around 4rum you can find a method to activate k800i full fuction and no overwrite RF, have fun!:)

please give give me that methode?


BR
Kotak

ridwanz80
2010-02-03, 05:20 AM
Can U give me k800 tems r2b firmware... Thx b4

binladen
2010-02-03, 04:21 PM
I have firmware k800 tems r2b. Anyone can share me pass of attachment file

ridwanz80
2010-02-03, 08:26 PM
i,m already flash my k810i CID 52 whit firmware tems R2B, but stiil don,t show tems pocket in my handset,
i tray to conect to tems inv 8.04 adn it is detect my handset but when i tray to conncet it it say no license,

@deadfish: can you upload the script to 4shared.com, cause i cant,t download the file here,
and what should i do if i already flash my handset whit firmware tems if i already have the scrpit, is it onliy write the script or it is must re flash whit tems firmware
only put the license :D

ridwanz80
2010-02-04, 12:57 AM
hi deadfish can u share firmware tems k800 r2b ...big thx for U..;)

caribeto
2010-02-05, 03:14 PM
can you send link of file "tems k800i clonesrict.rar " up 4shared.com?
thanksss!:p

kotak
2010-02-19, 04:05 PM
can you send link of file "tems k800i clonesrict.rar " up 4shared.com?
thanksss!:p

use search bro:p

microsd
2010-03-12, 09:04 PM
Need K810i TEMS Flash file & Script

binladen
2010-03-12, 10:03 PM
Need K810i TEMS Flash file & Script
You can use firmware of k800i for k810i. May be no problem.

binladen
2010-03-23, 03:50 PM
I can't open this file. Anyone have password. Pls share me!.
Thanks!

caribeto
2010-03-23, 09:17 PM
can you post link of file "tems k800i clonesrict.rar " up 4shared.com?

Stone_fman
2010-03-24, 01:15 AM
can u pre-upload!

Stone_fman
2010-03-24, 01:19 AM
Ghet nhat la bon Tung Kua Ho Cam Dao nay.

binladen
2010-04-02, 01:13 AM
anyone have password this file. pls share everyone. I can download but can't open.
Thanks

shak33
2010-04-02, 02:46 AM
please PM me for pass this file...

thanks...

freakturd06
2010-04-06, 10:35 PM
Here is the TEMS k800i (pocket+tems+gps) activated script,but still is the clone script,the RF data was change!Just to try.

Don't forget to thank me!:D

Please upload it also in 4shared. Appreciate it if you do for us because we can't download it. Thanks.

freakturd06
2010-04-08, 02:49 AM
---deleted---

skip2004
2010-06-30, 02:14 AM
i just try iti just try it:)

ritgail
2010-07-05, 11:21 PM
this can be tried...

thanhkasaty
2010-07-06, 02:02 PM
Please sent for me password and GPS activation.thanks so much my freind

skip2004
2010-07-07, 12:27 AM
it don't work ,i'm sorry

ritgail
2010-07-07, 02:20 AM
this should work as it is a free script...what is the problem...:
try this
press the thanx button
rolleyes:

binladen
2010-08-01, 04:46 PM
this can be tried...
This script is ok. I have tried. You can update.

Lesmana
2010-08-02, 05:22 PM
Sure, but you can search around 4rum you can find a method to activate k800i full fuction and no overwrite RF, have fun!:)



ONLY FOR K790i / K800i.....TEMS Activation string exists outside the calibration data area........thats why david's method of overwritting the original GDFS doesn't damage the RF calibration as well as the TEMS Activation....

binladen
2010-08-02, 06:25 PM
ONLY FOR K790i / K800i.....TEMS Activation string exists outside the calibration data area........thats why david's method of overwritting the original GDFS doesn't damage the RF calibration as well as the TEMS Activation....
You are wrong. If you update your phone from GDFS tems phone. Your phone will be died.

Lesmana
2010-08-05, 09:02 PM
You are wrong. If you update your phone from GDFS tems phone. Your phone will be died.



yessss. And then why dont u over write the GDFS of your phone which u have to take back up b4 flash in the same handset.
Your tems lic. will remain there in ur phone.

freakturd06
2010-08-05, 10:16 PM
yessss. And then why dont u over write the GDFS of your phone which u have to take back up b4 flash in the same handset.
Your tems lic. will remain there in ur phone.

I have backup my GDFS and tried to flashed it back but the problem didn't solved.

kadoel
2010-08-05, 11:12 PM
to activation for TEMS K790
only use my attachment

write original GDFS
write script
enjoy!!

mrdiamond
2010-08-06, 04:07 AM
Thanks.....very useful....
best regards

mrdiamond
2010-08-06, 04:09 AM
is working???
gracias por la info

binladen
2010-08-07, 03:50 PM
The script in this attachment is ok.

apuarif2007
2010-09-19, 04:57 AM
I don't know how many strings of GDFS is occupied by the calibration data. Lets say 20-30? (Only a guess). As we know that this calibration data is unique to every mobile phone and are needed for the accurate measurement. Will it really hurt if we change only a few of them like, 3 or 4?

I've seen cloned TEMS phone with ext. antenna showing the same result as the REAL Tems phone. (MS1=Real TEMS phone, MS2=Clone Tems phone. Idle mode. same Rx level). Tried several times with different carrier and the result is great!

So my opinion is, fewer no. of strings in script = less calibration overwrite = closer to the accurate measurement.
Correct me if I'm wrong.

apuarif2007
2010-09-19, 05:16 AM
yessss. And then why dont u over write the GDFS of your phone which u have to take back up b4 flash in the same handset.
Your tems lic. will remain there in ur phone.

That trick will only work on K790 as the license is calibration independent. But for k800/810, the license is calibration dependent. So when u write the original GDFS, the license will become invalid and the Tems won't work. Yes, the license will reside in your phone but it won't be effective as the license is only valid for the calibration data of the other GDFS, not your GDFS. [Tried, Tested and Verified]

hong lim
2010-10-09, 02:50 PM
sir what is the password for K800i clonescrit?i already added a reputation for you and hit thanks,,

binladen
2010-10-09, 03:27 PM
I don't know how many strings of GDFS is occupied by the calibration data. Lets say 20-30? (Only a guess). As we know that this calibration data is unique to every mobile phone and are needed for the accurate measurement. Will it really hurt if we change only a few of them like, 3 or 4?

I've seen cloned TEMS phone with ext. antenna showing the same result as the REAL Tems phone. (MS1=Real TEMS phone, MS2=Clone Tems phone. Idle mode. same Rx level). Tried several times with different carrier and the result is great!

So my opinion is, fewer no. of strings in script = less calibration overwrite = closer to the accurate measurement.
Correct me if I'm wrong.

I think differently between real tems and clone tems are very small. We can can use clone tems to check cross cell and overshooting.
I have compared clone tems with real phone but i don't see difference

apuarif2007
2010-10-15, 06:28 AM
I think differently between real tems and clone tems are very small. We can can use clone tems to check cross cell and overshooting.
I have compared clone tems with real phone but i don't see difference

First I used the script that the_laser gave us and the result was horrific. then I used the 5 line script. And it works like a charm. And the difference youre talking about, Try using two real tems Phones >Idle mode > Lock to same cell and channel. The Rxlevel wont be exactly same. there's always a difference like -1dB or -3dB. Rare moments are when the rxlevel becomes same but that's very rare. And I had almost the same experience when I used a clone phone with a real phone.

tomcatsniper
2011-07-26, 12:18 AM
Can anybody please share the password for this file? I cannot find it in default pass list and the user is not responding to PM. I have 4 scripts but all are causing some issues and want to test also this one.

patarian
2011-07-26, 07:16 PM
i have downloaded it but can't open file can any one plz provide the password or upload at 4shared thanks.