PDA

View Full Version : Phone Sensibility



vcuavas
2009-04-01, 09:19 AM
Hi, question...
Can i change the sensibility of a tems phone???
maybe it could be change by software or doing any adjustment in the Investigation....
thanks for all your help....

torex
2009-04-01, 12:49 PM
and what model..?

vcuavas
2009-04-03, 07:57 AM
the phone is W600, you know any tems model that its possible??

pcaiazza
2009-07-17, 05:52 AM
Not that I know about, that is a hardware limitation.
Perhaps what you need is to use an external antenna that increases the Rx level at the terminal?

crisnspro
2009-07-18, 02:16 AM
by the PCB design and hardware selection, you may have no idea for that if you have no experience of RF circuit design.

georgiadiy
2009-07-18, 07:37 AM
I think, you can't

P.S. Didn't see it yet