PDA

View Full Version : TEMS Investigation 13



andrew
2011-04-18, 01:15 AM
Newly supported terminals: Sony Ericsson Xperia arc and X10,
Nokia C7, HTC Imagio, Sierra Wireless Aircard 312U, HTC Touch Pro 2,
Huawei E398 and Pantech UML 290.

saphy
2011-04-18, 01:26 AM
Thanks for your effort.

parto_tegal
2011-04-18, 02:43 AM
Newly supported terminals: Sony Ericsson Xperia arc and X10,
Nokia C7, HTC Imagio, Sierra Wireless Aircard 312U, HTC Touch Pro 2,
Huawei E398 and Pantech UML 290.

Any one having X10 to "work" over it? :p:D

crisnspro
2011-04-20, 12:28 PM
Newly supported terminals: Sony Ericsson Xperia arc and X10,
Nokia C7, HTC Imagio, Sierra Wireless Aircard 312U, HTC Touch Pro 2,
Huawei E398 and Pantech UML 290.

tems 12 already support X10

eng.msaleh
2011-06-01, 02:27 AM
Does anyone knows if Xperia X8 is supported by TEMS or not?
Also I want to know if it can run pocket TEMS or not?

thanks

kike
2012-02-10, 11:30 PM
Hi Guys,

Does anybody use TEMS 13 with F3607gw scanner? I have several issues with this... Im using Windows 7, and every 2 hrs tems not recognize this scanner...

EngSoft
2012-02-10, 11:38 PM
what to do with the data sheet ?? when you put a thread TEMS 13 ! people think you have a installer ! not a data sheet :)

murturan
2012-02-25, 10:18 PM
any bady guy have tems 13.1.1 log file for LTE share pls I want to use for analyze
Thanks

atit
2012-02-26, 04:26 PM
plz how I can connect HTC touch pro2 with TEMS13

murturan
2012-02-27, 05:22 AM
plz how I can connect HTC touch pro2 with TEMS13

if you have tems software and if avaible HTC Pro2 ( you need install HTC tems pocket + licese ) tems software must connect automatic is easy

you chek license fetaures and sure be correct phone

Motorola
2012-02-27, 07:28 AM
It will not connect automatic !!, and beside license for tems pocket you need also to have installed Tcprouter.cab and license for it, then it can connect to Tems Investigation.

tz90kg
2012-07-25, 01:09 AM
I need TEMS13,but I can't down!!:'(

Jerry
2012-07-25, 01:58 AM
I have tems 13 dongle, but it doesnt support to lock to band, irat or channel. Anyone know how to make it work?

hp3hp3
2012-07-25, 02:41 AM
[Only registered and activated users can see links]



I need TEMS13,but I can't down!!:'(

uni-tech
2012-07-25, 04:37 PM
Why the link does not work?

hp3hp3
2012-07-25, 04:40 PM
work fine

dont copy past , click in link


Why the link does not work?

Ssarimpl
2013-03-31, 03:28 AM
I have tems 13 dongle, but it doesnt support to lock to band, irat or channel. Anyone know how to make it work?

u have dongle or emulator, sir ??

stiffq
2013-05-26, 06:40 PM
datasheet only? any one tried

kkyasir
2013-05-26, 07:37 PM
I have tems 13 dongle, but it doesnt support to lock to band, irat or channel. Anyone know how to make it work?

which mobile u r using ???

mkk123
2014-01-17, 08:43 AM
Dear
Kindly, I need emulater for TEMS 13 to can work it, can you help me for this issue.
Thanxxxx