PDA

View Full Version : Question TEMS w995 pocket firmware version



telwind
2010-10-19, 03:02 PM
Hi all,

i want to check the TEMS pocket w995 firmware version. Anyone know how to check it very appreciated

Mctest
2010-10-19, 04:43 PM
Just press on your phone >*<<*<*
Then Service Info>Software Info

telwind
2010-10-19, 04:53 PM
Just press on your phone >*<<*<*
Then Service Info>Software Info

thanks bro,

But it doesnt work. after first '>' it asked 'Create a shortcut...'

Mctest
2010-10-19, 05:11 PM
thanks bro,

But it doesnt work. after first '>' it asked 'Create a shortcut...'

Yes,that's right,but you should continue pressing this sequence of buttons ignoring "Create a shortcut..." and you will see tech menu.

telwind
2010-10-19, 05:37 PM
Yes,that's right,but you should continue pressing this sequence of buttons ignoring "Create a shortcut..." and you will see tech menu.

Great. that works.

Another question, how could we check the tems pocket firmware version (7.0 or 7.2 example)?

parto_tegal
2010-10-19, 05:47 PM
Great. that works.

Another question, how could we check the tems pocket firmware version (7.0 or 7.2 example)?

Hi
Activate the POCK, go to Menu > Setting > General > Pocket Menu > Tools > About. It will show your Pocket version...
Mine is: TEMS Pocket Professional with Map+Scanner Version 7.3.1

telwind
2010-10-19, 06:00 PM
Hi
Activate the POCK, go to Menu > Setting > General > Pocket Menu > Tools > About. It will show your Pocket version...
Mine is: TEMS Pocket Professional with Map+Scanner Version 7.3.1

Thanks Bro,

It works fine. Mine is version 7.2.3

Mctest
2010-10-19, 06:03 PM
So,I also have question.I've notice one thing.With disabled tems or it doesn't matter on or off if I have java application in background and press Resume to open it then it destroy activity menu and it is impossible to use activity menu and start tems,only after reboot.

Mctest
2010-10-22, 01:22 AM
Still no answer:( Ok,so how is possible to upgrade from 7.2.3 to 7.3.1?

riverstreamer
2010-10-22, 01:56 AM
User your TEMs phone for test. maybe there is a problem in your background application. it is better to disable it and let the TEMS for measurement.

For upgrading subject; as it was in previous version, I remember that we were forced to Reflash the phone.
(maybe the professionam/active guys in flashing have other solution for upgrading TEMS version in newer editions)

Mctest
2010-10-22, 02:06 AM
It doesn't matter which application in background,it appears if you resume any task from activity menu.After resume it is impossible to use activity menu,it is totally destroyed even in tems off mode.

saullow
2011-03-25, 12:43 AM
how to check the CID?

ching2-o
2011-03-25, 01:01 AM
how to check the CID?

1. use SETOOL (or other BOX i.e tornado etc.) to identify your phone (indicated all withCID) preferably with SETOOL BOX3. Or SETool_lite for some CID 49-52 supported phones.
2. use Omnius, select the unit model and identify the phone, there you will see the phones CID (do it with internet)

Mctest
2011-04-01, 07:52 PM
What is the latest firmware version for the TEMS on W995?

fotondiamond
2011-04-03, 07:58 PM
Latest verison is R1H (v7.3.2)
R1H has Cell Name loading features too.

BR//
Foton

Mctest
2011-04-03, 10:46 PM
Latest verison is R1H (v7.3.2)
R1H has Cell Name loading features too.

BR//
Foton

Is it possible to download this firmware?

ching2-o
2011-04-04, 12:50 AM
Is it possible to download this firmware?

check this as shared by admin GEZA

http://www.finetopix.com/117953-post12.html

captain_jejemon
2011-06-19, 02:48 AM
please share w995 lic